Solicítanos información

Utiliza el formulario o envíanos un email a [email protected] si quieres ponerte en contacto con nosotros.

Formulario con campos:

2 columnas:
Nombre* | Apellidos*

1 columna:

Empresa *

Cargo

Mail corporativo * (No puede ser Gmail, yahoo, Hotmail.)

En qué estas interesado (Desplegable Multiopción con siguientes):
- Todos grupos de soluciones
- Una consulta genérica
- Una colaboración

Mensaje *

Protección datos (El mismo que hay en SEMIC. Podemos hacer que no aparezca hasta que no empiezan a rellenar algun campo?)
- Nuestro texto legal
- Checklist aviso legal *
- Checklist comercial *

La gestió de dispositius mòbils, el MDM o Mobile Device Management, és un concepte que va sorgir fa uns anys per a donar significat a un tipus de programari que permet la instal·lació, de forma massiva, d'aplicacions, la gestió de xarxes Wifi, la sincronització de dades i arxius, és a dir, que permet administrar els diferents dispositius mòbils, com a telèfons intel·ligents, tauletes o ordinadors portàtils, en el lloc de treball sense importar quin sigui l'operador de telefonia mòbil o proveïdor de serveis.

Però encara que en un inici el MDM va sorgir com un mètode per a controlar l'accés d'equips mòbils als recursos de l'empresa, avui dia, també col·laboren amb la seguretat mitjançant l'administració del sistema operatiu i de les aplicacions instal·lades, el monitoratge dels paquets que són enviats en les diferents xarxes i les característiques físiques de l'equip.

L'objectiu d'un MDM és donar la possibilitat d'administrar tots els dispositius mòbils de manera immediata i eficaç perquè tots els empleats de la mateixa empresa puguin tenir facilitats per a desenvolupar el seu treball. Amb un MDM es pot administrar i garantir la seguretat de tots els dispositius mòbils connectats a la xarxa empresarial de manera flexible i intel·ligent.

Dada interessant a tenir en compte: per a utilitzar el servei MDM no és necessari que tots els dispositius siguin iguals. Els treballadors de la teva empresa poden utilitzar diferents models i/o fabricants degut a que es poden crear regles específiques per a cada tipus de dispositiu.
 

Quines són les funcionalitats d’un MDM?

Tot i que no tots són iguals i poden tenir diferents funcionalitats, un bon administrador de dispositius hauria de:

  • Instal·lar i actualitzar de forma massiva totes les plataformes i aplicacions d’operació dels dispositius portàtils comuns de forma remota.
  • Funcionar a través de múltiples proveïdors de serveis.
  • Agregar, bloquejar o eliminar dispositius del sistema segons sigui necessari per a assegurar una eficiència i seguretat de xarxa òptimes. Així com restringir l’ús de dades, limitar l’ús de la càmera, els micròfons i fins i tot l’esborrament remot per evitar el robament d’informació sensible en cas de pèrdua.
  • Tenir la capacitat d’administració BYOD (Bring Your Own Device, l’estratègia que és tendència en moltes empreses perquè permet estalviar costos) amb MDM o amb contenidors, els quals s’encarreguen de separar les dades corporatives del dispositiu de qualsevol informació personal de l’empleat. Els contenidors ofereixen un nivell extra de seguretat, xifrant tota la informació.
  • Geolocalitzar un dispositiu via satèl·lit en cas de pèrdua o robament del mateix gràcies al GPS.
  • Controlar les despeses, restringint el temps en trucades per telèfon o la quantitat de dades transmeses.
  • Accès basat en rols, per a proporcionar informació concreta a un usuari en funció dels requisits funcionals. És a dir, que només es pugui accedir a la informació a la que tens autorització per a veure.

El MDM és el factor clau per a impulsar la mobilitat dins de l’empresa. Permet que la gestió de tots els empleats sigui òptima es trobin on es trobin treballant. Actualment està tenint una gran acceptació en el món empresarial. Tant, que està evolucionant cap a l’EMM, Enterprise Mobility Management.

 

Què és l’EMM o Enterprise Mobility Management?

És una tendència en la cultura empresarial en la que les empreses permeten als treballadors aprofitar la mobilitat amb tecnologies mòbils per a treballar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Bàsicament el terme EMM fa referència a l’ús d’apps mòbils corporatives i dispositius mòbils amb finalitats laborals.

L’EMM és una combinació de la gestió dels dispositius mòbils (MDM), la gestió de les aplicacions mòbils (MAM) i la gestió de la informació mòbil (MIM). Per tant, l’Enterprise Mobility Management protegeix, gestiona i desplega les dades de l’empresa sense importar la seva ubicació: al centre de dades, al cloud, en diferents aplicacions mòbils o bé als propis terminals.

És una solució molt útil per a comercials, tècnics o altres treballadors que viatgen constantment per feina i que passen poques hores a l’oficina. I és que segons un estudi de 2017, anomenat Industry Insight 2017: The State of Enterprise Mobility, el 61% de las empreses consideren la mobilitat com una prioritat i un 27% la consideren una prioritat principal.

Per això, el desenvolupament d’apps mòbils adaptades a cada negoci i l’emmagatzematge al núvol, cada cop són més freqüents. La mobilitat és essencial si una empresa desitja tenir èxit en la seva estratègia de transformació digital i augmentar la seva productivitat.

 

Si la mobilitat ha canviat la teva forma de treballar, perquè no aprofites les possibilitats que la transformació digital t’ofereix?

Deixa’ns les teves dades aquí i t’aportarem tota la informació sobre les solucions de mobilitat que podem desenvolupar pel teu negoci, et detallarem els aspectes clau d’una aplicació mòbil per a enfrontar la transformació digital sense límits i solucionar els problemes de mobilitat.

Anima’t a facilitar la gestió diària per a aconseguir resultats extraordinaris!

Descarregable Marketing Digital

 

Compartir:

Solució relacionada